cel mai mare magazin online de produse din piatra

Articole

card

Care este cea mai bună opțiune pentru blatul de bucătărie? Cum fac comanda?

Blatul este unul dintre elementele principale ale mobilierului de bucătărie. Acesta schimbă radical aspectul camerei, își asumă rolul de fi întotdeauna „umăr de sprijin” la gătit, este în contact constant cu apa și produsele de curățare.

vezi mai multe
picture

Cum să îndepărtăm eficient petele de pe un blat din quartz?

Blatul din material de quartz are o structură non-poroasă. Datorită acestui fapt, grăsimea practic nu este absorbită de el, iar lichidele, inclusiv cele colorante, sunt ușor de îndepărtat, mai ales dacă sunt șterse imediat.

vezi mai multe
picture

Quartzul în bucătăria ta – alege-l și savurează!

Ce știi despre quartz? Designerii consideră că piatra de quartz este unul dintre cele mai prestigioase materiale pentru amenajarea spațiilor.

vezi mai multe
picture

Ai obosit de igienizarea obsesivă a suprafețelor?

Soluția este simplă și ține de alegerea inițială a materialelor, precum și de estimarea calității acestora și beneficiilor pe care le oferă în timp. Ce ziceți de alegerea în favoarea quartz-ului? Cunoscut drept un material ignifug de clasa I, piatra compozit sau quartz-ul este o suprafață antibacteriană care nu necesită îngrijire sau tratare exagerată.
vezi mai multe
picture

Visezi la un blat durabil?

Oare cine nu-și dorește un blat de bucătărie care nu doar să impresioneze printr-un design extraordinar, dar și să aibă o durată de viață îndelungată? Ei bine, blatul din quartz, prin versatilitatea sa, oferă acest privilegiu celor care prețuiesc timpul.
vezi mai multe
picture

Cum să întreții pavajul ca să reziste mai mult de 10 ani?

Pavajul are un rol deosebit de important în amenajarea spațiului exterior al unei proprietăți, atît în sens estetic, cît și practic. Mentenanța acestuia reprezintă o preocupare semnificativă, în cadrul căreia trebuie să se țină cont de o serie de factori de bază.
vezi mai multe
picture

Acasă e acolo unde se coc amintiri.

E locul unde se nasc mirosuri și gusturi care pe parcursul vieții ne țin mai aproape de cei dragi, și ne readuc la noi înșine. Anume din acest motiv atunci când este proiectată o bucătărie e foarte important să ținem cont de câteva aspecte ce țin de ergonomie, funcționalitate și mentenanță.
vezi mai multe
picture

De ce să alegi cuarțul pentru masa de bucătărie?

Nu numai că piatra de cuarț este o investiție excelentă care va dura ani de zile, dar poate, de asemenea, să crească valoarea casei dvs. Blaturile de masă din cuarț adaugă o notă de strălucire și fac ca zona dvs. de luat masa să pară mai luxoasă.

vezi mai multe
picture

Află care sunt avantajele pentru fiecare tip de piatră!

În construcția unei case noi, apar multe întrebări în ceea ce privește materialul folosit.  Ar trebui să luați cu siguranță în considerare folosirea pietrei naturale și compozit în locuință. Există multe beneficii care vin odată cu utilizarea pietrei, spre deosebire de utilizarea altor tipuri de materiale. În dependență de personalitate și preferințe, există mai multe tipuri de piatră, fiecare având avantaje proprii, iar în acest articol vom enumera tipurile de piatră și ce avantaje aduc locuinței dvs.

vezi mai multe
picture

Dekton și eficacitatea acestuia în placarea fațadelor ventilate

Alegerea materialului este crucială, deoarece joacă un rol cheie în stabilitatea structurală și poate afecta direct eficiența energetică a clădirii.

vezi mai multe
picture

De ce să alegi Chiuvetele Infinity?

Atunci când vine vorba de renovarea sau amenajarea bucătăriei, un element esențial pe care trebuie să îl luați în considerare este chiuveta. Acesta nu este doar un simplu recipient pentru apă - ci joacă un rol crucial în funcționalitatea și estetica bucătăriei.

vezi mai multe
picture

Designerul Laura Breabăn a ales Lapitec pentru bucătăria sa

Atunci când vine vorba de designul de interior, alegerea materialelor potrivite poate transforma o simplă locuință într-o operă de artă. Laura Breabăn, un nume cunoscut în lumea designului, a demonstrat această transformare prin alegerea sa de a folosi Lapitec pentru bucătăria sa.

vezi mai multe