cel mai mare magazin online de produse din piatra

Quartzul în bucătăria ta – alege-l și savurează!

Ce știi despre quartz? Designerii consideră că piatra de quartz este unul dintre cele mai prestigioase materiale pentru amenajarea spațiilor. Astfel, blatul din quartz devine vedetă în multe bucătării și pentru diverse abordări stilistice – de la stilul clasic la cel modern sau loft.

TEHNOLOGIILE INOVATOARE MODERNE UTILIZATE PENTRU CREAREA BLATURILOR DIN QUARTZ STABILESC STANDARDE ÎNALTE DE CALITATE A VIEȚII.

Și da, este un produs care inspiră încredere. Însăși compoziția pietrei de quartz garantează deja calitatea înaltă a produsului: aproximativ 93% din produs îl reprezintă quartz-ul natural zdrobit, puțin sub 7% este rășină acrilică și doar 1% din conținut îl reprezintă pigmenții care determină paleta de culori.

Quartz-ul este unul dintre cele cinci cele mai grele materiale din natură. Procentul ridicat de particule de quartz din compoziția compozitului de quartz este argumentul rezistenței și durabilității acesteia. Să nu uităm de alte două proprietăți ale quartz-ului – acesta este un material necombustibil și non-toxic.

Piatra de quartz posedă pe deplin toate proprietățile importante ale quartz-ului natural. Nu vă fie frică să lăsați pe el o pată de cafea sau de vin, o veți curăța foarte ușor pentru că blatul din quartz nu absoarbe umezeala, având o suprafață non-poroasă. De asemenea, acesta nu produce reacții în contact cu acizii alimentari și produsele de curățare. Puteți uita de murdărie și microbi. Grăsimea nu va pătrunde niciodată în structura blatului, iar murdăria poate fi îndepărtată cu ușurință doar cu o cârpă, apă caldă și săpun.

Una dintre caracteristicile valoroase ale blaturilor din quartz este practicitatea și rezistența la deteriorarea mecanică și zgârieturi. Suprafețele de quartz nu sunt susceptibile influenței temperaturilor ridicate pe termen scurt. Nu își vor schimba forma și nu vor pierde culoarea din cauza diferențelor de temperatură.

Paleta de culori variată va încânta pe oricine. Nu va fi dificil să alegeți culoarea care se va încadra cu succes în conceptul general al interiorului. În mod special, paleta de culori din piatră de quartz Technistone este reprezentată de colecții care inspiră crearea unui aspect nou și unic al camerei.

Una dintre cele mai noi tendințe interioare pentru bucătărie este chiuveta din quartz încorporată pe blatul de bucătărie. Dar nu este doar un element la modă, ci și unul foarte practic! Suprafața chiuvetei este ușor de curățat.

Când decideți să comandați un blat din quartz, acordați atenție experienței și echipamentelor companiei care va efectua comanda. Producerea de blaturi de quartz necesită echipamente speciale costisitoare, precum și calificări corespunzătoare.

Având o masă de quartz, nu trebuie să vă faceți griji pentru aspectul și starea suprafeței sale. Va arăta mereu ca nouă.